Ajankohtaista

Burmakalenteri 2022 (2021-10-29 15:55:59)

Paljonko burmasi painaa? (2021-04-16 15:25:59)

Burmien painokysely

Kiitos kaikille painotietoja toimittaneille, ryhdyimme käymään tuloksia läpi. Mikäli sinulla jäi vielä tulos ilmoittamatta tai kyselyn tiimoilta on muuta kysyttävää, otathan yhteyttä sähköpostitse burmakalenteri@gmail.com! Kiitos!
Vuoden Burma 2020 -ilmoittautumisohjeet (2020-12-31 12:53:26)

Vuoden Aikuinen ja Vuoden Kastraatti – Viisi kissan parasta näyttelytulosta, joista korkeintaan kaksi voi olla ulkomailta, vuodelta 2020 luokissa 9, 7, 5, 3 ja 1 tai 10, 8, 6, 4 ja 2 + kaksi mahdollista varatulosta. Tulokset tulee ilmoittaa lisäpisteineen, ulkomaisiin näyttelytuloksiin ei huomioida lisäpisteitä.

 

Vuoden Nuori – Kolme kissan parasta näyttelytulosta, joista korkeistaan yksi voi olla ulkomailta, vuodelta 2020 luokissa 12 ja / tai 11 + kaksi mahdollista varatulosta. Tulokset tulee ilmoittaa lisäpisteineen, ulkomaiseen näyttelytulokseen ei huomioida lisäpisteitä.

 

Vuoden Veteraani – Kolme kissan parasta kotimaista näyttelytulosta vuodelta 2020 luokassa 17 lisäpisteineen.

 

Vuoden Siitosuros ja Vuoden Siitosnaaras – Kolmen eri jälkeläisen paras kotimainen näyttelytulos vuodelta 2020. Vähintään yhden tuloksista tulee olla jälkeläiseltä, joka on tuloksen saavuttamishetkellä alle kaksivuotias. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä.

 

Vuoden Kasvattaja – Viiden eri kasvatin paras kotimainen näyttelytulos vuodelta 2020. Vähintään kahden tuloksista tulee olla kasvateilta, jotka ovat tulosten saavuttamishetkellä alle kaksivuotiaita. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä.

 

Tuomarin Paras / NOM- ja Kategorian Paras / BIS-tuloksiin lasketaan mukaan näyttelykohtaiset lisäpisteet, lukuun ottamatta ulkomaisia tuloksia, jotka lasketaan mukaan ilman lisäpisteitä. Kilpailussa käytetään samaa lisäpisteluokitusta kuin Kissaliitolla, eli aikuisille uroksille, aikuisille naaraille, kastraattiuroksille, kastraattinaaraille, nuorille ja pennuille on omakohtaiset lisäpisteet. Näyttelykohtaiset lisäpisteet löydät esimerkiksi Omakissasta. Tarvittaessa voit kysyä apua pisteidenlaskija Julia Järviseltä. BKY palkitsee kisassa parhaiten sijoittuneen aikuisen uroksen, aikuisen naaraan, kastraattiuroksen, kastraattinaaraan, nuoren, veteraanin, siitosuroksen, siitosnaaraan ja kasvattajan. Myös toisen ja kolmannen sijan aikuisissa, kastraateissa, nuorissa, veteraaneissa, siitoskissoissa ja kasvattajissa saavuttaneita muistetaan palkintojenjakotilaisuudessa!

Tulokset pyydetään lähettämään Julia Järviselle sähköpostitse tai postitse viimeistään 10.1.2021. Vain määräpäivään mennessä tulleet ilmoitukset huomioidaan.

Kopioita kotimaisista näyttelyseteleistä ei tarvitse lähettää. Mikäli ulkomainen tulos ei ole Kissaliiton Omakissa-tietokannassa, siitä tulee toimittaa kopio pisteidenlaskijalle.

HUOM! Vuoden Burma 2020 -kilpailu on tarkoitettu vain Burmakissan Ystävät ry:n jäsenille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kilpailuvuoden aikana. Kilpailuun osallistuvan kissan kaikkien omistajien on oltava yhdistyksen jäseniä.
Lisäksi huomautamme, että siitos- ja kasvattajakilpailuihin on toimitettava vaadittu määrä tuloksia eli vajailla tuloksilla ei voi osallistua kilpailuun. Muihin luokkiin voi osallistua myös vajailla tuloksilla koronatilanteen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi, eli esimerkiksi aikuisiin voi siis ilmoittaa kissan vain kolmella tuloksellakin vaaditun viiden sijaan. Poikkeustilanteesta huolimatta puuttuvia tuloksia ei hyvitetä tai kompensoida, vaan sijoittuminen tapahtuu yhteispistemäärän mukaan näyttelymääristä riippumatta (eli aikuisissa viisi sertiä saanut kissa sijoittuu pisteissä ylemmäs kuin kolmessa näyttelyssä kategoria voiton saanut aikuinen kissa).

 

 

Tulosten on oltava perillä viimeistään 10.1.2021.

 

Tulokset ilmoitetaan sähköpostitse:

julia.jarvinen@burmat.net

 

TAI postitse:

Julia Järvinen
Neulaskaarre 3 A
14200 Turenki

 

VUODEN BURMA 2020 -KILPAILUUN TULEE LÄHETTÄÄ KAIKKI TULOKSET ITSE: YHDISTYS EI POIMI TULOKSIA MISTÄÄN SUORAAN.

Burmakalenteri 2021 (2020-10-01 20:03:11)

Päivitys 4.2.2021: Vielä muutama Burmakalenteri tälle vuodelle jäljellä! Saat nyt kalenterin kotiin toimitettuna hintaan 10 euroa! Toimithan pian! Tilaukset osoitteesta: burmakalenteri@gmail.com!

 

Burmakalenterin tilausohje

Burmakalenterin tilaamisen aika on jälleen käsillä! Burmakalenterit painetaan marraskuun aikana ja postitellaan jäsenille viimeistään joulukuun alkupuolella. Burmakalenteri onkin siis loistava lahjaidea kissaystävän pukin konttiin!
Burmakalenterin hinta jäsenille on 10 euroa. Ei-jäsenille kalenterin hinta on 12 e.
Kalenterin voi tilata kotiin postitettuna. Yhden kalenterin postitusmaksu on 3,50 €, useamman kalenterin tilauksissa postitusmaksu on 7 €.
Yli kolmen kalenterin tilaukset toimitamme paketteina ja toimitusta varten tarvitsemme vastaanottajan puhelinnumeron ja tiedon toivotusta pakettiautomaatista / postin toimipisteestä.
Tarkemmat maksuohjeet ja summat toimitetaan sähköpostitse tilauksen yhteydessä.
Huomioithan, että kalenterimaksujen eräpäivä on sama kuin tilauksen deadline eli 9.11.2020. Kalenteritilaukset tulee siis toimittaa viimeistään 9.11.2020 Julia Järviselle (burmakalenteri@gmail.com).
Lisätietoja tilauksesta voit myös kysyä Julialta. Kalenteritilauksesta muistutellaan ja infotaan myös yhdistyksen nettisivuilla, mutta pistäthän tilauksen tulemaan jo nyt! Muutamia ylimääräisiä kalentereita tilataan myyntiin myös Burmapöytään, mutta niiden varaan ei kannata tilausta jättää.
 
Burmakalenteriin 2021 valikoituneet kuvat näyttävät tältä:
 
Olethan ilmoittanut sähköpostiosoitteesi Burmakissan Ystävät ry:n jäsenrekisteriin? (2019-09-18 14:33:18)

Mikäli olet epävarma, lähetä se varmuudeksi vaikka uudestaan. Esimerkiksi osalta kasvattajien maksamista lahjajäsenistä sähköpostiosoite puuttuu, kun kasvattaja ei ole ollut varma saako sähköpostiosoitteita luovuttaa ilman lupaa.

 
Yhdistys ei luovuta sähköpostiosoitteita kenenkään muun käyttöön. Sähköposteja lähetetään minimaalisesti, lähinnä pari virallista tiedotetta (esim. kevät- ja syyskokouskutsut) sekä tammikuun alussa jäsenmaksulaput. Kirjeitse helmikuun alussa postitettavaan jäsenmaksulappuun lisätään postikulu. 

Yhteydenottoasi odotellen
jäsenrekisterin hoitaja
bky.jasenet@gmail.com
Edellinen Seuraava