Ajankohtaista

Jäsentapahtuma (2015-05-26 13:32:10)

Yhdistys ei järjestä jäsentapahtumaa tänä vuonna!

Muistithan maksaa jäsenmaksusi? (2015-02-05 12:00:42)
Burmakissan Ystävät ry:n jäsenmaksun eräpäivä oli 31.1.2015. Jäsenmaksujen tarkastus on nyt aloitettu!
Pentu-, siitosuros- ja kasvattajalistojen tarkistus suoritetaan ensitilassa ja listoilta poistetaan ei-jäsenten tiedot.
Burmapostin ensimmäinen numero ilmestyy viikolla 9 ja lehti lähetetään vain jäsenmaksunsa suorittaneille jäsenille. Osoitteenmuutokset lehden postitusta varten ehtii tehdä vielä 13.2.2015 asti.
Yhdistys lähettää jäsenmaksumuistutukset vain sähköpostitse. Muistutukset lähetetään niille jäsenille, joiden yhteystiedoista löytyy sähköpostiosoite.
Vuoden burma 2014 -kilpailu (2015-01-15 23:31:22)

Kaikille Vuoden burma 2014 -kilpailuun osallistuneille on lähetetty kuittausviesti, että tulokset on kirjattu mukaan kilpailuun!
Mikäli et ole saanut kuittausviestiä ja olet ilmoittanut tulokset mukaan kilpailuun, otathan yhteyttä pisteidenlaskijaan mahdollisimman pian. Samalla voit välittää jo aiemmin lähettämäsi viestin pisteidenlaskijalle (niin, että mukana näkyy päiväys, jolloin ensimmäinen viesti on lähetetty), osoitteeseen julia.jarvinen ÄT burmat.net!

Jäsenmaksulaput ovat postissa! (2015-01-07 15:47:22)

Jäsenmaksulaput on jätetty postin huomaan. Osalle ne ovat jo saapuneet perille, osalle vasta matkalla. Mikäli jäsenmaksulappua ei muutaman viikon kuluessa näy, otathan yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan (marika.tonteri ÄT burmat.net), niin saat henkilökohtaiset maksuohjeet.

Muistathan ilmoittaa mahdolliset nimen- / osoitteenmuutokset jäsenrekisterinhoitajalle, jotta posti kulkee ajallaan perille. Mikäli haluat erota yhdistyksestä, ilmoitathan siitä jäsenrekisterinhoitajalle, jottei jäsenmaksuja odotella turhaan.

Jäsenmaksun eräpäivä on 31.1. Maksumuistutukset toimitetaan sähköpostitse helmikuun aikana, niille keiden sähköpostiosoitteet yhdistyksellä on tiedossa. Burmapostia 1/15 ei toimiteta kuin ajallaan maksaneille jäsenille.

Vuoden burmat 2014 -kilpailu (2014-12-30 09:54:14)

Ote Burmakissan Ystävät ry:n syyskokouksen 23.11.2013 pöytäkirjasta:

8. Vuoden 2014 burmien pistelaskutapa

Pistelaskutapa säilytetään pääpiirteittään ennallaan, lisäpisteet lasketaan samoin kuin SRK:ssa. Vuoden Burmat 2014 palkitaan siten, että jokaisessa sarjassa kolmea parasta muistetaan. Lisäksi aikuisissa ja kastraateissa palkitaan paras vastakkainen sukupuoli, vaikka pisteet eivät riittäisi kolmen kärkeen. Aikuisten, kastraattien, nuorien ja veteraanien tulokset katsotaan suoraan Catshow.fi palvelusta. Kissan sekä omistajantiedot tulee löytyä palvelusta tai ne pitää erikseen ilmoittaa pisteidenlaskijalle, muuten tuloksia ei huomioida. Kymmenen kärki katsotaan siis suoraan palvelusta, vain jäsenten omistamien burmien tulokset huomioidaan pisteidenlaskussa. Ulkomaalaisista tuloksista ei huomioida pisteiden laskussa enää lainkaan eli hyväksyttyjä tuloksia ovat vain kotimaassa saavutetut tulokset. SRK on ottanut käyttöön saman käytännön ulkolaisten tulosten osalta Vuoden Kissa –kilpailussa. Siitos- ja kasvattajaluokkien pisteet tulee edelleen ilmoittaa erikseen pisteidenlaskijalle. Siitosluokissa huomioidaan kolmen jälkeläisen tulokset, joista yhden jälkeläisen tulee olla tuloksen saavuttamishetkellä alle kaksivuotias. Kasvattaja luokassa huomioidaan viiden kasvatin tulokset, joista kahden jälkeläisen tulee olla tuloksen saavuttamishetkellä alle kaksivuotias. Myöskään siitos-/kasvattajatuloksissa ei huomioida ulkolaisia näyttelytuloksia.”

 

 Valitettavasti Catshow.fi-palvelu lopetti toimintansa syyskokouksen jälkeen, eikä sen tulospalvelu ole enää käytössä. Tästä syystä VUODEN BURMA 2014 -KILPAILUUN TULEE LÄHETTÄÄ KAIKKI TULOKSET ITSE: YHDISTYS EI POIMI TULOKSIA MISTÄÄN SUORAAN.

 

Ilmoita Vuoden Burmat 2014 -kilpailuun nämä:

Vuoden Aikuinen ja Vuoden Kastraatti – 5 kissan parasta kotimaista näyttelytulosta vuodelta 2014 luokissa 9, 7, 5, 3 ja 1 tai 10, 8, 6, 4 ja 2 + 2 mahdollista varatulosta, kaikki lisäpisteineen.

Vuoden Nuori – 3 kissan parasta kotimaista näyttelytulosta vuodelta 2014 luokissa 12 ja/tai 11 + 2 mahdollista varatulosta, kaikki lisäpisteineen.

Vuoden Veteraani – 3 kissan parasta kotimaista näyttelytulosta vuodelta 2014 luokassa 17 lisäpisteineen.

Vuoden Siitosuros ja Vuoden Siitosnaaras – kolmen eri jälkeläisen paras kotimainen näyttelytulos vuodelta 2014. Vähintään yhden tuloksista tulee olla jälkeläiseltä, joka on tuloksen saavuttamishetkellä alle kaksivuotias. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä.

Vuoden Kasvattaja – viiden eri kasvatin paras kotimainen näyttelytulos vuodelta 2014. Vähintään kahden tuloksista tulee olla kasvateilta, jotka ovat tulosten saavuttamishetkellä alle kaksivuotiaita. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä.

 

 

Tuomarin Paras / NOM- ja Kategorian Paras / BIS -tuloksiin lasketaan mukaan näyttelykohtaiset lisäpisteet. Kilpailussa käytetään samaa lisäpisteluokitusta kuin Kissaliitolla, eli aikuisille uroksille, aikuisille naaraille, kastraattiuroksille, kastraattinaaraille, nuorille ja pennuille on omakohtaiset lisäpisteet. Näyttelykohtaiset lisäpisteet löydät näyttelyluettelosta tai Kissaliiton kotisivuilta. Tarvittaessa voit kysyä apua pisteidenlaskijalta Julia Järviseltä. BKY palkitsee kisassa parhaiten sijoittuneen aikuisen uroksen, aikuisen naaraan, kastraattiuroksen, kastraattinaaraan, nuoren, veteraanin, siitosuroksen, siitosnaaraan ja kasvattajan. Toisen ja kolmannen sijan saavuttaneita muistetaan myös palkintojenjakotilaisuudessa!

 

Tulokset pyydetään lähettämään Julia Järviselle 12.1.2015 mennessä sähköpostitse tai postitse. Vain määräpäivään mennessä tulleet ilmoitukset huomioidaan. Kopioita näyttelyseteleistä ei tarvitse lähettää. Vain Burmakissan Ystävät ry:n jäsenten burmien tulokset huomioidaan pisteidenlaskussa.

Tulosten ilmoittaminen sähköpostitse 12.1.2015 mennessä:

 julia.jarvinen@burmat.net

 

TAI postitse:

Julia Järvinen

Mattilantie 8B

13100 Hämeenlinna

Edellinen Seuraava