Ajankohtaista

Jäseneksi Burmakissan Ystäviin? (2019-04-29 11:49:21)
Hei sinä vanha tai uusi burmanomistaja! Oletko harkinnut burmien oman rotuyhdistyksen jäseneksi liittymistä, mutta asia on vaan jostain syystä jäänyt? No NYT se hoituu Ylöjärvellä Pirokin rotukissanäyttelyssä la 25.5. Varaa 15 euroa käteistä lompakkoon ja tule noutamaan tämän vuoden ensimmäinen Burmapostisi jäsensihteeriltä, joka ottaa yhteystietosi talteen, ja seuraavat lehdet posti sitten kantaakin kotiisi.
Jos Burmakissan Ystävät ry ja Burmaposti ovat sinulle uusi tuttavuus, käy tutustumassa aikaisempaan lehden numeroon pdf-muodossa:
 
Burmaposti 1/19 on ilmestynyt! (2019-03-26 10:30:56)

Lehti ilmestyi viikolla 13. Kuulemme mielellämme palautteesi lehdestä! 
Palautetta voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen burmaposti ÄT gmail.com.


Jäsenmaksu 2019 (2019-01-03 09:39:47)

Vuoden burmat 2018 – ilmoittautumisohjeet: (2019-01-03 09:18:22)

Vuoden Aikuinen ja Vuoden Kastraatti – Viisi kissan parasta näyttelytulosta, joista korkeintaan kaksi voi olla ulkomailta, vuodelta 2018 luokissa 9, 7, 5, 3 ja 1 tai 10, 8, 6, 4 ja 2 + kaksi mahdollista varatulosta. Tulokset tulee ilmoittaa lisäpisteineen, ulkomaisiin näyttelytuloksiin ei huomioida lisäpisteitä.


Vuoden Nuori – Kolme kissan parasta näyttelytulosta, joista korkeistaan yksi voi olla ulkomailta, vuodelta 2018 luokissa 12 ja / tai 11 + kaksi mahdollista varatulosta. Tulokset tulee ilmoittaa lisäpisteineen, ulkomaiseen näyttelytulokseen ei huomioida lisäpisteitä.


Vuoden Veteraani – Kolme kissan parasta kotimaista näyttelytulosta vuodelta 2018 luokassa 17 lisäpisteineen.


Vuoden Siitosuros ja Vuoden Siitosnaaras – Kolmen eri jälkeläisen paras kotimainen näyttelytulos vuodelta 2018. Vähintään yhden tuloksista tulee olla jälkeläiseltä, joka on tuloksen saavuttamishetkellä alle kaksivuotias. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä. 


Vuoden Kasvattaja – Viiden eri kasvatin paras kotimainen näyttelytulos vuodelta 2018. Vähintään kahden tuloksista tulee olla kasvateilta, jotka ovat tulosten saavuttamishetkellä alle kaksivuotiaita. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä.

 

Tuomarin Paras / NOM- ja Kategorian Paras / BIS -tuloksiin lasketaan mukaan näyttelykohtaiset lisäpisteet lukuun ottamatta ulkomaisia tuloksia, jotka lasketaan mukaan ilman lisäpisteitä. Kilpailussa käytetään samaa lisäpisteluokitusta kuin Kissaliitolla, eli aikuisille uroksille, aikuisille naaraille, kastraattiuroksille, kastraattinaaraille, nuorille ja pennuille on omakohtaiset lisäpisteet. Näyttelykohtaiset lisäpisteet löydät näyttelyluettelosta tai Kissaliiton kotisivuilta. Tarvittaessa voit kysyä apua pisteidenlaskija Julia Järviseltä. BKY palkitsee kisassa parhaiten sijoittuneen aikuisen uroksen, aikuisen naaraan, kastraattiuroksen, kastraattinaaraan, nuoren, veteraanin, siitosuroksen, siitosnaaraan ja kasvattajan. Myös toisen ja kolmannen sijan saavuttaneita muistetaan palkintojenjakotilaisuudessa! Tulokset pyydetään lähettämään Julia Järviselle sähköpostitse tai postitse viimeistään 8.1.2019. Vain määräpäivään mennessä tulleet ilmoitukset huomioidaan. Kopioita kotimaisista näyttelyseteleistä ei tarvitse lähettää. Mikäli ulkomainen tulos ei ole Kissaliiton Omakissa-tietokannassa, siitä tulee toimittaa kopio pisteidenlaskijalle.

HUOM! Vuoden Burma 2018 -kilpailu on tarkoitettu vain Burmakissan Ystävät ry:n jäsenille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kilpailuvuoden aikana.

 

Tulosten on oltava perillä viimeistään 8.1.2019.

 

Tulokset ilmoitetaan sähköpostitse:

julia.jarvinen (@) burmat.net

TAI postitse:

Julia Järvinen
Neulaskaarre 3 A
14200 Turenki

 

VUODEN BURMA 2018 -KILPAILUUN TULEE LÄHETTÄÄ KAIKKI TULOKSET ITSE: YHDISTYS EI POIMI TULOKSIA MISTÄÄN SUORAAN.

Joulutervehdys Burmapostiin! (2018-11-12 15:15:34)

Seuraava