Ajankohtaista

Burmapostin mainoshinnasto 2014 (2014-01-07 12:34:46)

Burmapostin mainoshinnasto 2014:

koko sivu (4-väri) 100 € (250 €)
koko sivu (MV) 80 € (200 €)
1/2 sivua (MV) 50 € (120 €)
1/4 sivua (MV) 25 € (60 €)

Suluissa olevat hinnat ovat kaikkiin vuoden numeroihin tulevien mainosten yhteishinta.


Jäsenten ilmoitushinnat (MV):
Koko sivu 30 eur
1/2 sivua 15 eur
1/4 sivua 7,5 eur.


Lisätietoa burmaposti [ät] gmail.com

Vuoden Burma 2013 -kilpailu (2013-12-19 13:04:24)

Vuoden burma 2013 tulokset on julkaistu!

Listauksen tuloksista löydät Näyttelyt -sivulta!
Burmakissan ystävät ry onnittelee kaikkia voittajia sekä listoille päässeitä!

Syyskokous 2013, pöytäkirja (2013-12-19 12:55:30)

Burmakissan Ystävät ry 23.11.2013

Pöytäkirja

SYYSKOKOUS

 Aika: Lauantai 23.11.2013, klo 15.00

 Paikka: Turun Messu- ja Kongressikeskus, Messukentänkatu 9 -13, TURKU. (TUROK:in kansainvälisen kissanäyttelyn yhteydessä)

 

 1. Kokouksen avaaminen

 Hallituksen puheenjohtaja Raija Alonen avasi kokouksen klo 15:08.

 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijaa

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin hallituksen puheenjohtaja Raija Alonen ja sihteeriksi hallituksen sihteeri Julia Järvinen. Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Niina Kauraoja ja Marja Kullberg.

 1. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

 1. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

Kokouksen työjärjestys hyväksyttiin ilman muutoksia.

 1. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarviot sekä jäsenmaksujen suuruus seuraavalle kalenterivuodelle

Puheenjohtaja Raija Alonen esitteli vuoden 2014 toimintasuunnitelman sekä tulevan vuoden tulo- ja menoarviot. Nämä hyväksyttiin ilman muutoksia.

Jäsenmaksujen korotusta ei koettu tarpeelliseksi, joten hinnat pysyvät samoina.

 1. Valitaan hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja sekä muut jäsenet ja varajäsenet seuraavalle kalenterivuodelle. Lisäksi valitaan jäsenrekisterin hoitaja

Kalenterivuodelle 2014 hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Julia Järvinen, varapuheenjohtajaksi Jaana Honkonen, sihteeriksi Satu Söderström ja rahastonhoitajaksi Sanna Tiisanoja. Hallituksen jäseniksi valittiin Siiri Ukkonen ja Marika Tonteri, varajäseniksi valittiin Anne Laukka ja Raija Alonen.

Muihin toimiin valittiin myös toimihenkilöt, Siiri Ukkonen jatkaa pentuvälityksen hoitamista, Niina Kauraoja ja Merja Suomela toimivat Burmapostin vastuuhenkilöinä ja Eeva-Maija Sandströmin vastuualueena on Burmapöytä. Jäsenrekisterin hoitajaksi valittiin Marika Tonteri.

 1. Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja seuraavalle kalenterivuodelle

Toiminnantarkastajaksi valittiin Tiina Räsänen ja varatoiminnantarkastajaksi Teija Frankton.

 1. Vuoden 2014 burmien pistelaskutapa

Pistelaskutapa säilytetään pääpiirteittään ennallaan, lisäpisteet lasketaan samoin kuin SRK:sa. Vuoden Burmat 2014 palkitaan siten, että jokaisessa sarjassa kolmea parasta muistetaan. Lisäksi aikuisissa ja kastraateissa palkitaan paras vastakkainen sukupuoli, vaikka pisteet eivät riittäisi kolmen kärkeen.

Aikuisten, kastraattien, nuorien ja veteraanien tulokset katsotaan suoraan Catshow.fi –palvelusta. Kissan sekä omistajantiedot tulee löytyä palvelusta tai ne pitää erikseen ilmoittaa pisteidenlaskijalle, muuten tuloksia ei huomioida. Kymmenen kärki katsotaan siis suoraan palvelusta, vain jäsenten omistamien burmien tulokset huomioidaan pisteidenlaskussa. Ulkomaalaisista tuloksista ei huomioida pisteiden laskussa enää lainkaan eli hyväksyttyjä tuloksia ovat vain kotimaassa saavutetut tulokset. SRK on ottanut käyttöön saman käytännön ulkolaisten tulosten osalta Vuoden Kissa -kilpailussa.

Siitos- ja kasvattajaluokkien pisteet tulee edelleen ilmoittaa erikseen pisteidenlaskijalle. Siitosluokissa huomioidaan kolmen jälkeläisen tulokset, joista yhden jälkeläisen tulee olla tuloksen saavuttamishetkellä alle kaksivuotias. Kasvattaja luokassa huomioidaan viiden kasvatin tulokset, joista kahden jälkeläisen tulee olla tuloksen saavuttamishetkellä alle kaksivuotias. Myöskään siitos-/kasvattajatuloksissa ei huomioida ulkolaisia näyttelytuloksia.

 1. Terveysasiat

Terveystoimikunta on päivittänyt syksyn 2013 aikana Kasvattajan infopaketin. Kokous esitti toiveen, että seuraava terveystoimikunta aloittaisi Kasvatuksen tavoiteohjelman laatimisen.

 1. Muut asiat

 • Burmaposti

Burmapostin vastuuhenkilöksi valittiin hallituksen ulkopuolelta Niina Kauraoja ja Merja Suomela.

 • Burmapöytä

Burmapöydän vastuuhenkilöksi valittiin hallituksen ulkopuolelta Eeva-Maija Sandström. Itä-Suomessa burmapöydän vetovastuussa ovat Tanja Holopainen ja Krista Nurmi. Jäsenistöltä kaivataan edelleen aktiivisuutta myyntivuorojen ottamisessa, kenenkään ei ole tarkoitus istua koko päivää yksin pöydässä.

 • Nettisivut

Kokous esitti, että tulevan hallituksen tulee nimetä toimikunta tai vastuu henkilö/henkilöt hoitamaan sivujen päivitykset, jotta tieto pysyy ajan tasalla.

 • Pentuvälitys

Tulevan hallituksen jäsen Siiri Ukkonen jatkaa edelleen pentuvälittäjänä.

 1. Kokouksen päättäminen

Kokous päätettiin klo 15:44.

 

Julkaistu Burmapostissa 4/2013

 

 

 

Burmakalenteri 2014 (2013-11-24 21:31:12)

Tilausohjeiden ohessa lupailimme Burmakalenteriin 2014 myös nimipäivät. Valitettavasti tämä tieto ei koskaan päätynyt painoon asti ja kalenterit on nyt painettu ilman nimipäiviä.

Mikäli tästä johtuen joku haluaa perua tilauksensa, se onnistuu. Otathan tässä tapauksessa pikaisesti yhteyttä Julia Järviseen (julia.jarvinen@burmat.net). Postitse tilanneille ryhdytään postittamaan kalentereita mahdollisimman pian.

Burmanomistaja, apuasi tarvitaan! (2013-09-10 15:11:40)

Osana laajempaa geenitutkimushanketta, Helsingin yliopiston tutkijat ovat nyt prof. Hannes Lohen johdolla laatineet laajan verkkopohjaisen terveyskyselyn, jolla pyritään kartoittamaan eri rotujen terveystilannetta.
Tutkimusryhmä on päättänyt käynnistää rotukohtaiset analyysit ja vertailun niiden rotujen osalta, jotka pääsevät otoskokotavoitteeseen 30.9. mennessä. Näille roduille tullaan tekemään perusteellinen analyysi kyselyn pohjalta.

Burmat pääsivät tavoitteseensa ja ovat näin ollen mukana tutkimuksessa. Kyselyyn voi kuitenkin edelleen toimittaa uusia vastauksia ja sitä mukaan, kun terveystietoihin tulee muutoksia, toivotaan niistä ilmoitettavan tutkijoille. Lisätietoa kyselystä ja tutkimuksesta löytyy osoitteesta: www.kissangeenit.fi


Vastaaminen itse kyselyyn vie aikaa noin 10 minuuttia, ja käsille tarvitset kissan rekisterikirjan sekä mahdolliset terveys/sairausdokumentit.

Linkki kyselyyn:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/37629/lomake.html


Burmakissan Ystävät ry kiittää kaikkia vastanneita aktiivisuudestaan!

 

Edellinen Seuraava