Ajankohtaista

Burmanomistaja, apuasi tarvitaan! (2013-09-10 15:11:40)

Osana laajempaa geenitutkimushanketta, Helsingin yliopiston tutkijat ovat nyt prof. Hannes Lohen johdolla laatineet laajan verkkopohjaisen terveyskyselyn, jolla pyritään kartoittamaan eri rotujen terveystilannetta.
Tutkimusryhmä on päättänyt käynnistää rotukohtaiset analyysit ja vertailun niiden rotujen osalta, jotka pääsevät otoskokotavoitteeseen 30.9. mennessä. Näille roduille tullaan tekemään perusteellinen analyysi kyselyn pohjalta.

Burmat pääsivät tavoitteseensa ja ovat näin ollen mukana tutkimuksessa. Kyselyyn voi kuitenkin edelleen toimittaa uusia vastauksia ja sitä mukaan, kun terveystietoihin tulee muutoksia, toivotaan niistä ilmoitettavan tutkijoille. Lisätietoa kyselystä ja tutkimuksesta löytyy osoitteesta: www.kissangeenit.fi


Vastaaminen itse kyselyyn vie aikaa noin 10 minuuttia, ja käsille tarvitset kissan rekisterikirjan sekä mahdolliset terveys/sairausdokumentit.

Linkki kyselyyn:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/37629/lomake.html


Burmakissan Ystävät ry kiittää kaikkia vastanneita aktiivisuudestaan!

 

Erikoisnäyttely 7.9.2013 Tampereella (2013-07-20 13:30:33)

Erikoisnäyttely on nyt onnellisesti takanapäin! SUPERkiitokset kaikille mukana olleille ja PIROKille suuret kiitokset näyttelyn järjestelyistä!

Erikoisluokista, päivän kulusta ja kissojen tuloksista julkaistaan vielä tarkempi juttu, kunhan saadaan kaikki materiaali kasaan! Erikoisnäyttelyyn liittyen julkaistaan myös Burmapostista erikoisnumero. Kaikki jutut ja kuvat erikoisnumeroa varten pyydetään toimittamaan 30.9. mennessä osoitteeseen burmaposti (at) burmat.net

Edellinen