Ajankohtaista

Muistutus jäsenmaksuista! (2014-05-26 09:54:41)

Jos Sinulla on jäsenmaksu vielä maksamatta, suoritathan maksun pikaisesti! Burmaposti 2-3/14 toimitetaan ainoastaan jäsenmaksunsa maksaneille ja maksamattomat jäsenet tiputetaan pois postituslistalta. Jäsenmaksu ohjeet löydät Jäseneksi -sivulta!

Olethan ystävällinen ja ilmoitat jäsenrekisterinhoitajalle (marika.tonteri@burmat.net), mikäli maksat tai olet maksanut jäsenmaksun vasta lähipäivinä. Lehden deadline on 31.5. joten siihen mennessä maksetut ja ilmoitetut ovat mukana postituslistalla.

Ja vielä HUOMIO!! Mikäli olet maksanut jäsenmaksun jonkun muun nimissä, olethan ystävällinen ja ilmoitat siitä Marikalle. Tällä hetkellä meillä on muutamia nimiä, joita emme ole saaneet yhdistettyä keneenkään jo listoilla olevaan, joten myös uusia jäseniä (tai vanhoja, jotka ovat välissä olleet pois jäsenlistalta) pyydetään ottamaan yhteyttä Marikaan ja ilmoittamaan osoitetietonsa!

Pentulistasta, muistutus kasvattajille! (2014-02-03 22:30:15)

Pentulistaa päivitetään noin kerran viikossa. Tiedot pentuvälittäjälle tulee lähettää sähköpostitse.
Mikäli pentuvälittäjä ei reagoi sähköpostitse toimitettuun viestiin eivätkä tiedot päivity seuraavan päivityksen yhteydessä nettisivuille, kannattaa laittaa uudestaan sähköpostia tai tavoitella pentuvälittäjää muuten. Esimerkiksi Facebookin Burmakasvattajat-ryhmään laitetut tiedot ja päivitykset eivät päivity pentulistalle, ellei pentuvälittäjä niitä siellä erikseen kuittaa.
Kasvattajien toivotaan ilmoittavan kaikki vaadittavat tiedot selkeästi ja huolellisesti. Mikäli jokin tieto jää uupumaan, voi pentueen päivitys sivuille viivästyä tämän takia seuraavaan päivitykseen tai päivitys voidaan julkaista puutteellisena ja täydennykset jäävät seuraavaan päivitykseen. Kasvattajien tulee ilmoittaa yhteystietonsa aina pentueen tietojen yhteydessä. Kasvattajien toivotaan ilmoittavan muutoksista tai pentueen poistoista aina mahdollisimman pian, jotta pentulista pysyy ajantasaisena. Yhdistyksen etusivulta löytyy tieto siitä, milloin pentulista on viimeksi päivitetty. Mikäli kasvattaja lähettää viestin heti edellisen päivityksen jälkeen, voi kulua viikko ennen kuin tehdään seuraava päivitys, jonka yhteydessä uudet tiedot lisätään listalle.
Odotettavissa olevien pentueiden kohdalla kasvattajien pyydetään lähettävän arvioidun syntymäajan päivän tarkkuudella, muodossa pv.kk.vuosi. Tämä auttaa pitämään odotettavissa olevien listauksen oikeassa aikajärjestyksessä!
Kaiken kaikkiaan pentulista on hienosti ajan tasalla vaikkapa verrattuna muiden rotuyhdistyksen pentulistoihin. Samoin yhdistyksemme nettisivut ovat näyttävät ja helppokäyttöiset, joten eivät meidän asiat ihan huonolla mallilla ole. :)

JÄSENMAKSU 2014 (2014-01-19 22:09:50)

Kasvattajien maksamat lahjajäsenet ja osoitteenmuutokset ilmoitetaan suoraan jäsenrekisterinhoitajalle marika.tonteri@burmat.net tai  050-3518677

Perhejäsenien nimitiedot listataan myös jäsenrekisteriin, tiedot voi toimittaa jäsenrekisterinhoitajalle.

Varmistaaksesi lehden saannin myös vuonna 2014, ilmoitathan jäsenrekisterinhoitajalle maksustasi jos maksat jäsenmaksusi niin, ettei nimeäsi näy tilitiedoissa. 

Jäsenmaksut maksetaan  yleisviitteellä ja jos pankin maksuohjelma antaa laittaa viitteen lisäksi myös viestin, niin viestiin voisi laittaa jäsenen nimen.

 

JÄSEN MAKSUT OVAT SAMAT VUODELLE 2014, vaikka kuvassa virheellisesti lukeekin vuosi 2012.

 

 

Jäsenmaksun ohjeet löydät myös Burmapostin numerosta 4/13!

Burmapostin mainoshinnasto 2014 (2014-01-07 12:34:46)

Burmapostin mainoshinnasto 2014:

koko sivu (4-väri) 100 € (250 €)
koko sivu (MV) 80 € (200 €)
1/2 sivua (MV) 50 € (120 €)
1/4 sivua (MV) 25 € (60 €)

Suluissa olevat hinnat ovat kaikkiin vuoden numeroihin tulevien mainosten yhteishinta.


Jäsenten ilmoitushinnat (MV):
Koko sivu 30 eur
1/2 sivua 15 eur
1/4 sivua 7,5 eur.


Lisätietoa burmaposti [ät] gmail.com

Vuoden Burma 2013 -kilpailu (2013-12-19 13:04:24)

Vuoden burma 2013 tulokset on julkaistu!

Listauksen tuloksista löydät Näyttelyt -sivulta!
Burmakissan ystävät ry onnittelee kaikkia voittajia sekä listoille päässeitä!

Edellinen Seuraava