Ajankohtaista

Jäsenmaksulaput ovat postissa! (2015-01-07 15:47:22)

Jäsenmaksulaput on jätetty postin huomaan. Osalle ne ovat jo saapuneet perille, osalle vasta matkalla. Mikäli jäsenmaksulappua ei muutaman viikon kuluessa näy, otathan yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan (marika.tonteri ÄT burmat.net), niin saat henkilökohtaiset maksuohjeet.

Muistathan ilmoittaa mahdolliset nimen- / osoitteenmuutokset jäsenrekisterinhoitajalle, jotta posti kulkee ajallaan perille. Mikäli haluat erota yhdistyksestä, ilmoitathan siitä jäsenrekisterinhoitajalle, jottei jäsenmaksuja odotella turhaan.

Jäsenmaksun eräpäivä on 31.1. Maksumuistutukset toimitetaan sähköpostitse helmikuun aikana, niille keiden sähköpostiosoitteet yhdistyksellä on tiedossa. Burmapostia 1/15 ei toimiteta kuin ajallaan maksaneille jäsenille.

Vuoden burmat 2014 -kilpailu (2014-12-30 09:54:14)

Ote Burmakissan Ystävät ry:n syyskokouksen 23.11.2013 pöytäkirjasta:

8. Vuoden 2014 burmien pistelaskutapa

Pistelaskutapa säilytetään pääpiirteittään ennallaan, lisäpisteet lasketaan samoin kuin SRK:ssa. Vuoden Burmat 2014 palkitaan siten, että jokaisessa sarjassa kolmea parasta muistetaan. Lisäksi aikuisissa ja kastraateissa palkitaan paras vastakkainen sukupuoli, vaikka pisteet eivät riittäisi kolmen kärkeen. Aikuisten, kastraattien, nuorien ja veteraanien tulokset katsotaan suoraan Catshow.fi palvelusta. Kissan sekä omistajantiedot tulee löytyä palvelusta tai ne pitää erikseen ilmoittaa pisteidenlaskijalle, muuten tuloksia ei huomioida. Kymmenen kärki katsotaan siis suoraan palvelusta, vain jäsenten omistamien burmien tulokset huomioidaan pisteidenlaskussa. Ulkomaalaisista tuloksista ei huomioida pisteiden laskussa enää lainkaan eli hyväksyttyjä tuloksia ovat vain kotimaassa saavutetut tulokset. SRK on ottanut käyttöön saman käytännön ulkolaisten tulosten osalta Vuoden Kissa –kilpailussa. Siitos- ja kasvattajaluokkien pisteet tulee edelleen ilmoittaa erikseen pisteidenlaskijalle. Siitosluokissa huomioidaan kolmen jälkeläisen tulokset, joista yhden jälkeläisen tulee olla tuloksen saavuttamishetkellä alle kaksivuotias. Kasvattaja luokassa huomioidaan viiden kasvatin tulokset, joista kahden jälkeläisen tulee olla tuloksen saavuttamishetkellä alle kaksivuotias. Myöskään siitos-/kasvattajatuloksissa ei huomioida ulkolaisia näyttelytuloksia.”

 

 Valitettavasti Catshow.fi-palvelu lopetti toimintansa syyskokouksen jälkeen, eikä sen tulospalvelu ole enää käytössä. Tästä syystä VUODEN BURMA 2014 -KILPAILUUN TULEE LÄHETTÄÄ KAIKKI TULOKSET ITSE: YHDISTYS EI POIMI TULOKSIA MISTÄÄN SUORAAN.

 

Ilmoita Vuoden Burmat 2014 -kilpailuun nämä:

Vuoden Aikuinen ja Vuoden Kastraatti – 5 kissan parasta kotimaista näyttelytulosta vuodelta 2014 luokissa 9, 7, 5, 3 ja 1 tai 10, 8, 6, 4 ja 2 + 2 mahdollista varatulosta, kaikki lisäpisteineen.

Vuoden Nuori – 3 kissan parasta kotimaista näyttelytulosta vuodelta 2014 luokissa 12 ja/tai 11 + 2 mahdollista varatulosta, kaikki lisäpisteineen.

Vuoden Veteraani – 3 kissan parasta kotimaista näyttelytulosta vuodelta 2014 luokassa 17 lisäpisteineen.

Vuoden Siitosuros ja Vuoden Siitosnaaras – kolmen eri jälkeläisen paras kotimainen näyttelytulos vuodelta 2014. Vähintään yhden tuloksista tulee olla jälkeläiseltä, joka on tuloksen saavuttamishetkellä alle kaksivuotias. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä.

Vuoden Kasvattaja – viiden eri kasvatin paras kotimainen näyttelytulos vuodelta 2014. Vähintään kahden tuloksista tulee olla kasvateilta, jotka ovat tulosten saavuttamishetkellä alle kaksivuotiaita. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä.

 

 

Tuomarin Paras / NOM- ja Kategorian Paras / BIS -tuloksiin lasketaan mukaan näyttelykohtaiset lisäpisteet. Kilpailussa käytetään samaa lisäpisteluokitusta kuin Kissaliitolla, eli aikuisille uroksille, aikuisille naaraille, kastraattiuroksille, kastraattinaaraille, nuorille ja pennuille on omakohtaiset lisäpisteet. Näyttelykohtaiset lisäpisteet löydät näyttelyluettelosta tai Kissaliiton kotisivuilta. Tarvittaessa voit kysyä apua pisteidenlaskijalta Julia Järviseltä. BKY palkitsee kisassa parhaiten sijoittuneen aikuisen uroksen, aikuisen naaraan, kastraattiuroksen, kastraattinaaraan, nuoren, veteraanin, siitosuroksen, siitosnaaraan ja kasvattajan. Toisen ja kolmannen sijan saavuttaneita muistetaan myös palkintojenjakotilaisuudessa!

 

Tulokset pyydetään lähettämään Julia Järviselle 12.1.2015 mennessä sähköpostitse tai postitse. Vain määräpäivään mennessä tulleet ilmoitukset huomioidaan. Kopioita näyttelyseteleistä ei tarvitse lähettää. Vain Burmakissan Ystävät ry:n jäsenten burmien tulokset huomioidaan pisteidenlaskussa.

Tulosten ilmoittaminen sähköpostitse 12.1.2015 mennessä:

 julia.jarvinen@burmat.net

 

TAI postitse:

Julia Järvinen

Mattilantie 8B

13100 Hämeenlinna

Burmakalenteri 2015 - vielä muutama jäljellä! (2014-12-09 15:38:31)

Upea burmakalenteri on täällä taas! Muutamia ylimääräisiä kalentereita on vielä jäljellä ja ne voi varata Julialta (julia.jarvinen@burmat.net). Niiden myyntihinta on 10 euroa + postimaksu.

Liity jäseneksi! (2014-11-19 11:35:11)

Burmaposti 4/14 (2014-10-13 09:51:13)

Tämän vuoden viimeisen Burmapostin osalta aineistopäivää on aikaistettu. Uusi deadline on 16.11.2014. Aikaistamalla päivää taataan, että uusi lehti ehtii varmasti kaikille jäsenille ennen joulua.

Aineistot Burmapostiin voi toimittaa osoitteeseen burmaposti ÄT burmat.net. Edellisessä lehdessä etsittiin mm. korkeimman iän saavuttanutta burmaa, lisäksi kuvat/valmistumisilmoitukset ja muut jutut ovat tervetulleita!

Burmapostin toimituskunta arpoo kaikkien lehteen materiaalia toimittaneiden kesken pieniä palkintoja
jokaisen numeron ilmestymisen jälkeen. Tietysti toivomme, että suurin motivaattori kuvien
ja juttujen lähettämiseen olisi jaettu ilo, mutta haluamme näin kiittää kaikkia vaivaa nähneitä!

 

"Burmaposti etsii: KORKEIMMAN IÄN SAAVUTTANUTTA BURMAA SUOMESSA

Onko sinulla vanha burma? Keräämme tietoja vanhaksi eläneistä burmista, myös jo edesmenneistä.
Koska kissan kuoleman vain hyvin harva ilmoittaa Suomen Kissaliiton tiedostoihin,
ei keski-ikää ole mahdollista selvittää tarkasti. Myös ennätysiät jäävät siten
omistajiensa arkistoihin.
Lähetä Burmapostiin omasta kissastasi tiedot (nimi, syntymäaika, mahdollinen kuolinaika) ja mielihyvin
pieni juttukin. Kuviakin julkaistaan ilomielin! Kuvatiedoston pitäisi olla riittävän suuri, jotta
se olisi painokelpoinen: pidempi sivu vähintään 1 500 pikseliä, tarkkuus 300 dpi. Ikäkyselyyn voi
vastata sähköpostilla burmaposti ÄT burmat.net, ja perinteistäkin postia otetaan vastaan osoitteessa
Niina Kauraoja, Sahalaistenkatu 13, 28130 Pori.
Löytyykö Suomesta maagiselta tuntuvaa kahdenkymmenenyhden ikävuoden ylittänyttä burmaa?"

Edellinen Seuraava