Ajankohtaista

BURMIEN ERIKOISNÄYTTELY (2016-05-04 10:58:22)

Burmille järjestetään erikoisnäyttely sekä Breed BIS PIROKin näyttelyssä Tampereella, sunnuntaina 22.5.2016. Paikalla on lähes 80 burmaa, joten tervetuloa ihastelemaan runsasta rodun edustusta!

Samaisessa näyttelyssä pidetään myös yhdistyksen kevätkokous sekä palkitaan Vuoden Burmat 2015!

Burmien terveyskysely (2016-02-08 19:59:34)

Kyselyn vastausaika on päättänyt. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Vuoden Burma 2015 -kilpailun ilmoittautumisohjeet: (2015-12-29 10:27:27)

Vuoden Aikuinen ja Vuoden Kastraatti – Viisi kissan parasta näyttelytulosta, joista korkeintaan kaksi voi olla ulkomailta, vuodelta 2015 luokissa 9, 7, 5, 3 ja 1 tai 10, 8, 6, 4 ja 2 + kaksi mahdollista varatulosta. Tulokset tulee ilmoittaa lisäpisteineen, ulkomaisiin näyttelytuloksiin ei huomioida lisäpisteitä.

 

Vuoden Nuori – Kolme kissan parasta kotimaista näyttelytulosta vuodelta 2015 luokissa 12 ja/tai 11 + kaksi mahdollista varatulosta, lisäpisteineen.

 

Vuoden Veteraani – Kolme kissan parasta kotimaista näyttelytulosta vuodelta 2015 luokassa 17 lisäpisteineen.

 

Vuoden Siitosuros ja Vuoden Siitosnaaras – Kolmen eri jälkeläisen paras kotimainen näyttelytulos vuodelta 2015. Vähintään yhden tuloksista tulee olla jälkeläiseltä, joka on tuloksen saavuttamishetkellä alle kaksivuotias. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä.

 

Vuoden Kasvattaja – Viiden eri kasvatin paras kotimainen näyttelytulos vuodelta 2015. Vähintään kahden tuloksista tulee olla kasvateilta, jotka ovat tulosten saavuttamishetkellä alle kaksivuotiaita. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä.

 

Tuomarin Paras / NOM- ja Kategorian Paras / BIS -tuloksiin lasketaan mukaan näyttelykohtaiset lisäpisteet, lukuun ottamatta ulkomaisia tuloksia, jotka lasketaan mukaan ilman lisäpisteitä. Kilpailussa käytetään samaa lisäpisteluokitusta kuin Kissaliitolla, eli aikuisille uroksille, aikuisille naaraille, kastraattiuroksille, kastraattinaaraille, nuorille ja pennuille on omakohtaiset lisäpisteet. Näyttelykohtaiset lisäpisteet löydät näyttelyluettelosta tai Kissaliiton kotisivuilta. Tarvittaessa voit kysyä apua pisteidenlaskijalta Julia Järviseltä. BKY palkitsee kisassa parhaiten sijoittuneen aikuisen uroksen, aikuisen naaraan, kastraattiuroksen, kastraattinaaraan, nuoren, veteraanin, siitosuroksen, siitosnaaraan ja kasvattajan. Myös toisen ja kolmannen sijan saavuttaneita muistetaan palkintojenjakotilaisuudessa!

Tulokset pyydetään lähettämään Julia Järviselle sähköpostitse tai postitse viimeistään 11.1.2016. Vain määräpäivään mennessä tulleet ilmoitukset huomioidaan.

Kopioita kotimaisista näyttelyseteleistä ei tarvitse lähettää. Mikäli ulkomainen tulos ei ole Kissaliiton Omakissa-tietokannassa, siitä tulee toimittaa kopio pisteidenlaskijalle. HUOM.! Vuoden Burma 2015 -kilpailu on tarkoitettu vain Burmakissan Ystävät ry:n jäsenille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kilpailuvuoden aikana.

 

Tulosten on oltava perillä viimeistään 11.1.2016.

 

Tulokset ilmoitetaan sähköpostitse:

julia.jarvinen@burmat.net

 

TAI postitse:

Julia Järvinen
Neulaskaarre 3 A
14200 Turenki

 

VUODEN BURMA 2015 -KILPAILUUN TULEE LÄHETTÄÄ KAIKKI TULOKSET ITSE: YHDISTYS EI POIMI TULOKSIA MISTÄÄN SUORAAN.

YHDISTYKSEN TOIMIHENKILÖKSI VUODELLE 2016? (2015-10-09 13:14:54)

Ensi vuodelle tarvitaan uusia toimihenkilöitä työstämään Burmapostia sekä toimimaan Burmapöydän yhteyshenkilönä.
Mikäli sinulla on kiinnostusta toimimaan jommassa kummassa tehtävässä, ota yhteyttä sähköpostitse Juliaan (julia.jarvinen ÄT burmat.net), niin kuulet lisää tehtävistä!
Edelleen voi myös ilmoittaa halukkuutensa toimia yhdistyksen hallituksessa vuonna 2016! Tervetuloa mukaan yhdistystoimintaan!

Burmaposti 3/15 on ilmestynyt! (2015-09-28 03:38:45)

Burmapostin numero 3/15 on ilmestynyt! Mitä mieltä jäsenistö oli lehdestä? Palautteen lehdestä voi toimittaa osoitteeseen burmaposti (at) gmail.com.


Valokuvakilpailun voittajakuvat luvattiin julkaista myös netissä värillisinä versiona, tässä ne siis tulevat!

VOITTAJAKUVA:

Pikkukuun Delighted Rapunzel, BUR h. Kuvaaja Julia Järvinen.

KUNNIAMAININTA:

Shu-Shun Mary Jane, BUR h ja Shu-Shun Pisarro, BUR c. Kuvaaja Päivi Salmi.

KUNNIAMAININTA:

Seirene Gordias, BUR d. Kuvaaja Julia Järvinen.

 

 

Edellinen Seuraava