Ajankohtaista

Burmaposti 4/14 (2014-10-13 09:51:13)

Tämän vuoden viimeisen Burmapostin osalta aineistopäivää on aikaistettu. Uusi deadline on 16.11.2014. Aikaistamalla päivää taataan, että uusi lehti ehtii varmasti kaikille jäsenille ennen joulua.

Aineistot Burmapostiin voi toimittaa osoitteeseen burmaposti ÄT burmat.net. Edellisessä lehdessä etsittiin mm. korkeimman iän saavuttanutta burmaa, lisäksi kuvat/valmistumisilmoitukset ja muut jutut ovat tervetulleita!

Burmapostin toimituskunta arpoo kaikkien lehteen materiaalia toimittaneiden kesken pieniä palkintoja
jokaisen numeron ilmestymisen jälkeen. Tietysti toivomme, että suurin motivaattori kuvien
ja juttujen lähettämiseen olisi jaettu ilo, mutta haluamme näin kiittää kaikkia vaivaa nähneitä!

 

"Burmaposti etsii: KORKEIMMAN IÄN SAAVUTTANUTTA BURMAA SUOMESSA

Onko sinulla vanha burma? Keräämme tietoja vanhaksi eläneistä burmista, myös jo edesmenneistä.
Koska kissan kuoleman vain hyvin harva ilmoittaa Suomen Kissaliiton tiedostoihin,
ei keski-ikää ole mahdollista selvittää tarkasti. Myös ennätysiät jäävät siten
omistajiensa arkistoihin.
Lähetä Burmapostiin omasta kissastasi tiedot (nimi, syntymäaika, mahdollinen kuolinaika) ja mielihyvin
pieni juttukin. Kuviakin julkaistaan ilomielin! Kuvatiedoston pitäisi olla riittävän suuri, jotta
se olisi painokelpoinen: pidempi sivu vähintään 1 500 pikseliä, tarkkuus 300 dpi. Ikäkyselyyn voi
vastata sähköpostilla burmaposti ÄT burmat.net, ja perinteistäkin postia otetaan vastaan osoitteessa
Niina Kauraoja, Sahalaistenkatu 13, 28130 Pori.
Löytyykö Suomesta maagiselta tuntuvaa kahdenkymmenenyhden ikävuoden ylittänyttä burmaa?"

Jäsentapahtuma 2014 - PERUTTU (2014-09-03 22:28:47)

Valitettavasti tapahtumaan ei saatu tarpeeksi ilmoittautumisia, joten tapahtuma jouduttiin perumaan.

 

Hallitus kuulee mielellään kommentteja siitä, minkä takia innokkuutta tapahtumaan ei löytynyt. Parannusehdotuksia  voi myös toimittaa hallitukselle, jotta ensi kerralla osataan järjestää mielekkäämpää ohjelmaa!
Palautteen voi toimittaa puheenjohtajalle osoitteeseen julia.jarvinen ÄT burmat.net.

JÄSENMAKSU ASIAA!! (2014-06-09 14:57:22)

Postituslista on lähdössä painoon ja tällä hetkellä näyttää siltä, että yli sata nimeä tippuu listalta. JOTEN HUOMIOHUOMIO! Jos edes epäilet, että jäsenmaksu on jäänyt maksamatta, tarkistathan asian PIKAISESTI. Tämän ja huomisen aikana tulevat maksut ehtivät vielä listalle, mutta maksamattomat tippuvat listalta ja jäävät ilman lehteä.

 

Muistutus jäsenmaksuista! (2014-05-26 09:54:41)

Jos Sinulla on jäsenmaksu vielä maksamatta, suoritathan maksun pikaisesti! Burmaposti 2-3/14 toimitetaan ainoastaan jäsenmaksunsa maksaneille ja maksamattomat jäsenet tiputetaan pois postituslistalta. Jäsenmaksu ohjeet löydät Jäseneksi -sivulta!

Olethan ystävällinen ja ilmoitat jäsenrekisterinhoitajalle (marika.tonteri@burmat.net), mikäli maksat tai olet maksanut jäsenmaksun vasta lähipäivinä. Lehden deadline on 31.5. joten siihen mennessä maksetut ja ilmoitetut ovat mukana postituslistalla.

Ja vielä HUOMIO!! Mikäli olet maksanut jäsenmaksun jonkun muun nimissä, olethan ystävällinen ja ilmoitat siitä Marikalle. Tällä hetkellä meillä on muutamia nimiä, joita emme ole saaneet yhdistettyä keneenkään jo listoilla olevaan, joten myös uusia jäseniä (tai vanhoja, jotka ovat välissä olleet pois jäsenlistalta) pyydetään ottamaan yhteyttä Marikaan ja ilmoittamaan osoitetietonsa!

Pentulistasta, muistutus kasvattajille! (2014-02-03 22:30:15)

Pentulistaa päivitetään noin kerran viikossa. Tiedot pentuvälittäjälle tulee lähettää sähköpostitse.
Mikäli pentuvälittäjä ei reagoi sähköpostitse toimitettuun viestiin eivätkä tiedot päivity seuraavan päivityksen yhteydessä nettisivuille, kannattaa laittaa uudestaan sähköpostia tai tavoitella pentuvälittäjää muuten. Esimerkiksi Facebookin Burmakasvattajat-ryhmään laitetut tiedot ja päivitykset eivät päivity pentulistalle, ellei pentuvälittäjä niitä siellä erikseen kuittaa.
Kasvattajien toivotaan ilmoittavan kaikki vaadittavat tiedot selkeästi ja huolellisesti. Mikäli jokin tieto jää uupumaan, voi pentueen päivitys sivuille viivästyä tämän takia seuraavaan päivitykseen tai päivitys voidaan julkaista puutteellisena ja täydennykset jäävät seuraavaan päivitykseen. Kasvattajien tulee ilmoittaa yhteystietonsa aina pentueen tietojen yhteydessä. Kasvattajien toivotaan ilmoittavan muutoksista tai pentueen poistoista aina mahdollisimman pian, jotta pentulista pysyy ajantasaisena. Yhdistyksen etusivulta löytyy tieto siitä, milloin pentulista on viimeksi päivitetty. Mikäli kasvattaja lähettää viestin heti edellisen päivityksen jälkeen, voi kulua viikko ennen kuin tehdään seuraava päivitys, jonka yhteydessä uudet tiedot lisätään listalle.
Odotettavissa olevien pentueiden kohdalla kasvattajien pyydetään lähettävän arvioidun syntymäajan päivän tarkkuudella, muodossa pv.kk.vuosi. Tämä auttaa pitämään odotettavissa olevien listauksen oikeassa aikajärjestyksessä!
Kaiken kaikkiaan pentulista on hienosti ajan tasalla vaikkapa verrattuna muiden rotuyhdistyksen pentulistoihin. Samoin yhdistyksemme nettisivut ovat näyttävät ja helppokäyttöiset, joten eivät meidän asiat ihan huonolla mallilla ole. :)

Edellinen Seuraava