Ajankohtaista

Vuoden Burma 2017 (2018-01-23 11:26:23)

Vuoden Burma 2017 -kilpailun tulokset on nyt julkaistu. Löydät ne nettisivuiltamme, osoitteesta http://www.burmat.net/nayttelyt#2017.

Vuoden burmat 2017 – ilmoittautumisohjeet (2018-01-05 09:08:19)

Vuoden Aikuinen ja Vuoden Kastraatti – Viisi kissan parasta näyttelytulosta, joista korkeintaan kaksi voi olla ulkomailta, vuodelta 2017 luokissa 9, 7, 5, 3 ja 1 tai 10, 8, 6, 4 ja 2 + kaksi mahdollista varatulosta. Tulokset tulee ilmoittaa lisäpisteineen, ulkomaisiin näyttelytuloksiin ei huomioida lisäpisteitä.
 
Vuoden Nuori – Kolme kissan parasta näyttelytulosta, joista korkeistaan yksi voi olla ulkomailta, vuodelta 2017 luokissa 12 ja/tai 11 + kaksi mahdollista varatulosta. Tulokset tulee ilmoittaa lisäpisteineen, ulkomaiseen näyttelytulokseen ei huomioida lisäpisteitä.
 
Vuoden Veteraani – Kolme kissan parasta kotimaista näyttelytulosta vuodelta 2017 luokassa 17 lisäpisteineen.
 
Vuoden Siitosuros ja Vuoden Siitosnaaras – Kolmen eri jälkeläisen paras kotimainen näyttelytulos vuodelta 2017. Vähintään yhden tuloksista tulee olla jälkeläiseltä, joka on tuloksen saavuttamishetkellä alle kaksivuotias. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä.
 
Vuoden Kasvattaja – Viiden eri kasvatin paras kotimainen näyttelytulos vuodelta 2017. Vähintään kahden tuloksista tulee olla kasvateilta, jotka ovat tulosten saavuttamishetkellä alle kaksivuotiaita. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä.
 
Tuomarin Paras / NOM- ja Kategorian Paras / BIS -tuloksiin lasketaan mukaan näyttelykohtaiset lisäpisteet, lukuun ottamatta ulkomaisia tuloksia, jotka lasketaan mukaan ilman lisäpisteitä. Kilpailussa käytetään samaa lisäpisteluokitusta kuin Kissaliitolla, eli aikuisille uroksille, aikuisille naaraille, kastraattiuroksille, kastraattinaaraille, nuorille ja pennuille on omakohtaiset lisäpisteet. Näyttelykohtaiset lisäpisteet löydät näyttelyluettelosta tai Kissaliiton kotisivuilta. Tarvittaessa voit kysyä apua pisteidenlaskija Julia Järviseltä. BKY palkitsee kisassa parhaiten sijoittuneen aikuisen uroksen, aikuisen naaraan, kastraattiuroksen, kastraattinaaraan, nuoren, veteraanin, siitosuroksen, siitosnaaraan ja kasvattajan. Myös toisen ja kolmannen sijan saavuttaneita muistetaan palkintojenjakotilaisuudessa!
Tulokset pyydetään lähettämään Julia Järviselle sähköpostitse tai postitse viimeistään 8.1.2018. Vain määräpäivään mennessä tulleet ilmoitukset huomioidaan.
Kopioita kotimaisista näyttelyseteleistä ei tarvitse lähettää. Mikäli ulkomainen tulos ei ole Kissaliiton Omakissa-tietokannassa, siitä tulee toimittaa kopio pisteidenlaskijalle. HUOM! Vuoden Burma 2017 -kilpailu on tarkoitettu vain Burmakissan Ystävät ry:n jäsenille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kilpailuvuoden aikana.
 
Tulosten on oltava perillä viimeistään 8.1.2018.
 
Tulokset ilmoitetaan sähköpostitse:
julia.jarvinen@burmat.net
 
TAI postitse:
Julia Järvinen
Neulaskaarre 3 A
14200 Turenki
 
VUODEN BURMA 2017 -KILPAILUUN TULEE LÄHETTÄÄ KAIKKI TULOKSET ITSE: YHDISTYS EI POIMI TULOKSIA MISTÄÄN SUORAAN.

Kalenterin tilausohje (2017-10-20 16:30:30)

Tänä vuonna KAIKILLE jäsenille toimitetaan yksi kalenteri automaattisesti viimeisen Burmapostin yhteydessä. Mikäli kuitenkin haluat itsellesi tai vaikka joululahjapakettiin useamman kalenterin, teethän lisätilauksen seuraavasti:


Kalenterin hinta on 12 euroa. Kalenteri on mahdollista noutaa näyttelystä (sovitaan tilauksen yhteydessä), myös postitus onnistuu. Postitusmaksu on 3 euroa, kun tilaat 1–3 kalenteria, ja yli neljän kalenterin tilauksissa postitusmaksu on 5 euroa. Tarkemmat maksuohjeet ja summat toimitetaan sähköpostitse tilauksen yhteydessä. Huomioithan, että kalenterimaksujen eräpäivä on sama kuin tilauksen deadline eli 6.11.2017.

Kalenteritilaukset tulee siis toimittaa viimeistään 6.11.2017 Julia Järviselle (burmakalenteri@gmail.com). Lisätietoja tilauksesta voit myös kysyä Julialta.

 

HUOM, päivitetty 13.3.2018!! Kaikki kalenterit myyty.

Rotukissalla on rekisterikirja! (2017-08-29 21:52:34)

Valitettavasti tietoomme on tullut, että tavallisia kotikissanpentuja myydään nimikkeellä "Burma-mix". Muistattehan, että rotukissa on rotukissa vasta kun sillä on rekisterikirja ja -numero. 

Burmien käyttäytymiskysely (2017-07-13 19:01:40)

Kasvatuksen tavoiteohjelman toimintasuunnitelmaan kirjattiin, että tämän vuoden aikana järjestetään kysely liittyen burmien käyttäytymiseen. Kysely on nyt valmis ja siihen toivotaan runsaasti vastauksia niin lemmikkiburmien omistajien kuin kasvattajienkin toimesta.

Kyselyssä on pitkä vastausaika, jotta saataisiin tavoitettua mahdollisimman suuri osa burmien omistajista. Kasvattajia pyydetään jakamaan tietoa kyselystä kasvattiensa omistajille, jotta he pääsisivät itse vastaamaan kyselyyn omista burmistaan. Kysely vie aikaa noin 5 minuuttia.

 

Kyselyyn pääset tästä linkistä: http://www.burmat.info/kayttaytymiskysely/

 

Vinkkaathan kyselystä myös muille burmatutuillesi!

Edellinen Seuraava